The Gooblin's

power to Duzi & Dude

Paranormal Activity 3


Ne-am uitat alalta-seara la Paranormal Activity 2 iar cum eu sunt mai sperioasa din fire am avut ceva probleme in a dormi noaptea, in sensul ca am fost atenta la fiecare zgomot care se auzea in casa sau afara. Am adormit intr-un final, dimineata Gooblin a plecat la serviciu iar eu am ramas in pat sa mai lenevesc un pic.

Eram pe punctul de a adormi cand, de pe biblioteca au inceput sa cada pe rand o minge de tenis, un evantai, un vas de aromaterapie…. apoi toate cartile au inceput usor sa se incline, urmate de cd-uri pana cand intreaga biblioteca s-a prabusit peste televizor lasand in urma ei dezastrul din filmuletul de mai jos:

In timp ce toate astea se intamplau eu m-am facut mica mica in mijlocul patului si ma uitam ingrozita la ce se intampla. L-am sunat pe Gooblin cu lacrimi in ochi sa ii povestesc ce s-a intamplat iar el, bineinteles, a inceput sa rada si sa se gandeasca la cum dracu o sa prinda iar “biliboteca” la loc si inevitabil a spus ca numai mie putea sa mi se intample asa ceva.

Replica cea mai enervanta a venit seara cand iubitul meu mi-a zis “Da’ nu puteai sa te dai si tu jos din pat sa o tii acolo ca sa nu mai cada?!” Am simtit ca fierbe sangele in mine… Adica eu eram, scuzati expresia, kkta pe mine de frica si el vroia sa ma mai dau jos din pat sa tin dracia sa nu cada?!?!? Si asa mi-au trebuit multe minute pana sa imi fac curaj sa ma dau jos din pat ca sa strange de pe jos dezastrul.

February 9, 2011 - Posted by | by Anna, Clipe, Eveniment, Filme, Funny, personal, Viata, Youtube | , ,

4 Comments »

 1. Mai, ce marketing e asta :p

  Daca am vazut bine, biblioteca era deasupra televizorului. Parca au “cazut” cam departe obiectele. In plus, cartile par mai degraba aranjate, cele de langa pat si cele din jurul covorului, iar evantaiul a cazut, convenabil, total desfacut deasupra altor chestii.

  Da’mai stii ce smecherii fac demonii astia.. :))

  Comment by Iuda | February 9, 2011 | Reply

  • Bai da…de evantai am ramas si eu surprinsa dar nah….vorba ta….demonii astia:)) serios acuma….treaba asta chiar e pe bune!!! cat despre televizor, slava domnului ca nu a patit nimic…atata ne mai trebuia si faceam sedinta de exorcizare:))=))

   Comment by thegooblins | February 9, 2011 | Reply

 2. Foarte foarte foarte tare =))

  Comment by iviu | February 9, 2011 | Reply

 3. mai zboara crocodilul, da mai bea si apa:))

  Comment by andrei | March 8, 2011 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: