The Gooblin's

power to Duzi & Dude

Despre macelari sau cum doctorii ar trebui sa te faca mai bine nu mai rau…


Nu prea le am eu cu doctorii si de cele mai multe ori daca ma doare ceva ma tratez…singura (rusinik)! Dar cum de vreo luna daca nu chiar mai bine ma chinuia o durere de masea am spus stop inttr-o zi nefasta de marti si m-am dus sa rezolv problema. Cu inima cat un purice si tremurand de frica am plecat cu Gooblin de manuta sa cautam un stomatolog care sa ma scape de monstrul care nu ma mai lasa sa dorm noptile (eram decisa sa il scot definitiv…). Mergem la un cabinet, intram… la naiba nu mai era nimeni in sala de asteptare… hop si asistenta, hop si doctorita si hai sa vedem care-i problema.
Ii arat problema, ii explic de mii de ori ca fac pe mine de frica la propriu si ma linisteste ca totul e in regula si ca o sa aiba rabdare. ma verifica prin toate ungherele bucale vizibile si decide ca mai am ceva ce trebuie dat afara pentru ca daca nu ma trezesc cu o infectie de toata frumusetea… daca tot eram acolo, de ce nu am zis, si scapam de doua probleme nu doar de una.
Trecem la anestezie: da-i cu spray si apoi ACUL, acul de care imi era cel mai frica. Fara prea multe amanari si consideratii fata de spaima care ma cuprinsese la vederea ACULUI ma trezesc cu el infipt in gingie si cu o durere de imi venea sa urlu nu altceva. Bagam acul si in aprte cealalta si hai acuma sa asteptam sa amorteasca….
Amorteste, dar totusi hai sa verificam cat de bine a amortit… nu stiu ce naiba a facut dna acolo dar m-a durut de … si s-a gandit ea ca ar mai trebui inca juma de doza, “ca sa nu scoatem pe durere” , face si a doua anetezie, la fel de dureroasa ca si prima, nu stiu cum dracu, si mai asteptam nitel.
Verificam si dupa asta si parca tot nu era cum trebuie dar, cum inima mea nu suporta mai maulta xilina sau adrenalina, n-aveam ce face, trebuia sa actionam. Si actioneaza, asa de bine a actionat si doctora si anestezia ca am simtit (in sensul ca m-a durut groaznic) de cand a pus clestele pe masea si pana a scos-o cu radacina cu tot! Durerea a trecut repede, doar aveam anestezie dar socul nu avea ssa treaca nici pana in ziua de azi.
Terminam cu monstrul numarul 1 si trecem la numarul doi, care nu mai era o masea in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba o mare radacina (my bad i know, don’t judge)! Incepe dna sa lucreze si la fel si durerea mea a inceput mai rau decat la numarul 1. Si s-a chinuit, mult si bine sa ma scape de monstru in chinuri groaznice, de-a zis Gooblin ca am tipat mai ceva ca la nastere…. dar a trecut….au trecut si banii din buzunare o data cu durerea si cu monstrii….si a ramas dezastrul

Sa va explic!
Minunata, in momentul cand a scos monstrul 2 a avut inspirata decizie de a se sprijini cu clestele si elevatorul pe o masea perfect sanatoasa si de aici m-am ales cu aproape jumatate de masea retezata si dureroasa… lucru pe care l-am observat abia dupa ce am dat jos compresele sterile pe care le pusese la locurile accidentate. Am sunat-o sa o intreb care-i treaba si daca ei i se pare normala treaba asta si, ca orice doctor din Romania, a negat vehement ca ea mi-ar fi pricinuit vreo gaura pe la vreo alta masea…. n-aveai cu cine discuta… am inchis (am uitat sa va spun ca NU am primit nici o chitanta pentru banii pe care i-am dat….bad idea, stupid idea, u can judge me on this one).

Problema mea acum e urmatoarea: trebuie sa ma duc sa imi rezolv craterul, adica sa ma duc la alt stomatolog, sper ca macar acum sa nimeresc unul adevarat, care sa imi faca ce stie el mai bine ca sa nu cumva sa am probleme pe viitor si sa se transforme si asta intr-un monstru. Problema si mai mare e ca dupa chinurile de la primul stomato…macelar numai cat trec pe langa un cabinet stomatologic tremur si mi se face inima cat un purice…. i am hopeless….:(

si totusi…doctorii ar trebui sa te faca mai bine nu mai rau….
Parea mea…

October 28, 2011 - Posted by | Uncategorized

2 Comments »

  1. din pacate , iti dau dreptate ….

    Comment by masaj erotic Bacau | November 7, 2011 | Reply

    • a trecut o luna si abia acum se vindeca cum trebuie!!

      Comment by thegooblins | November 20, 2011 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: